HTML

Rólunk

Játékok,filmek,zenék,és egy kis aktuális! E-Mail: progamingblog[-(Ku-k4C)-]gmail.com

CD kereső

KERESÉS:

Legyen a termék nevében:

Letöltéskereső

 

Címkék

Innen lopunk

Kedvenc oldalaink: SG.HU BIGFISHGAMES.COM GAMEKAPOCS.HU

Feedek

Hírdetések

 

Battlefield 1,2

2008.05.30. 09:08 :: Cornelius

A Battlefield 2™, a kiváló elődök – a Battlefield 1942™ és a Battlefield Vietnam™ – minden feszültségét és izgalmát örökíti tovább a XXI. század ultramodern környezetébe, az emberiség számára elérhető legújabb fegyverrendszerek és járművek világába. A Battlefield 2-ben a játékos kiválaszthatja, mely szuperhatalom színeiben vonul a harcmezőre: tagja lehet az Egyesült Államok, Kína, vagy az újonnan alakult Közép-Keleti Koalíció hadseregének.

A kor legmodernebb eszközeivel felfegyverkezve, a játékosok több mint 30 különböző járművet irányíthatnak csatába, hogy sorsfordító pillanatok eldöntői lehessenek a gigászi, akár 100 egyidejű résztvevőt megmozgató online összecsapásokban. A játékban elért sikerekkel a szereplők előreléphetnek a ranglétrán, közlegénytől a tábornoki rendfokozatig, ezzel új fegyvereket, járműfejlesztéseket, kitüntetéseket szerezve meg.

A Battlefield 2 új játékmotorjának fizikai rendszere eddig sohasem alkalmazott megoldásokkal teszi még élethűbbé a modern hadszínteret. A Battlefield 2-ben debütáló új, fizikai jellemzők megmutatják, hogy egy adott fegyver milyen hatékonysággal törhet át különböző vastagságú és anyagminőségű falakat, akadályokat – a játékosoknak így meg kell tanulniuk és tapasztalniuk a valós fedezék és a takarást nyújtó rejtekhely közötti különbségeket a túléléshez.

A Battlefield 2-ben a világ legelképesztőbb pontjain, gazdag részletességgel ábrázolt tájakon kalandozhatunk, interaktív, elpusztítható környezettel, legyen a helyszín akár egy nagyváros, vagy burjánzó erdőség. A Battlefield 2 minden pályájának térképe méretében a játékosok létszámához igazodik, így folyamatosan megfelelő marad a jármű / játékos arány, a bevetések pedig a legoptimálisabb játékélményt nyújtják.

A továbbfejlesztett csapatjátékos-jellemzők lehetővé teszik, hogy mindenki maga választhassa meg, egy szakasz katonájaként vonul a frontvonalra, vagy a háttérből, Parancsnoki módban irányítja csapatainak stratégiai lépéseit.

A kiválasztott katonai karakterek ezentúl kihatással vannak a játékosok által használt harci járművekre is. A szanitéc például mozgó elsősegély-állomássá változtathat egy járművet, a különleges alakulat katonája pedig a radar számára teheti láthatatlanná az általa irányított repülőgépet.
EA games

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes shooter 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://progaming.blog.hu/api/trackback/id/tr73494615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása